Cum dezactivezi profilul de google+

Daca vrei sa renunti la profilul tau de google+ iata cum poti face asta:

1. Logeaza-te in contul tau
2. Click pe pictograma din dreapta si alegeti Google+ settings
3. Click pe Account Overview
4. Click pe 'Delete profile and social features – Delete Profile and associated social features'
5. Bifati 'Delete Google+ Content'
6. Bifati 'I understand that deleting the service can’t be undone and data I delete can’t be restored.'
7. Click pe 'Remove Selected Services'

Enjoy !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu