Cum te imbraci de anul nou?


Anul nou se apropie cu pasi repezi, ai luat prima de sfarsit de an, ai rezervat localul mai ramane o problema, tinuta. Nu poti sa apari oricum, e cea mai asteptata petrecere din an, toata lumea va veni cu haine tari iar tu nu poti fi mai prejos.
Cel mai bine ar fi sa alegi haine de firma chiar daca pretul e un pic mai mare, cu ele sigur nu vei da gres si vei fi admirat(a) toata seara. Hainele vor trebui alese in functie de locatia in care se va desfasura petrecerea, si in nici un caz acestea nu sunt un aspect neglijabil.
Magazinele de profil se vor intrece in oferte facand astfel alegerea hainelor cat mai usoara. Evident, inainte de sarbatori cea mai mare glomeratie va fi la raionul de haine dama, unde doamnele vor rascoli si proba diverse combinatii in cautarea tinutei perfecte pentru „seara cea mare”.  Pentru ele alegerile sunt cu atat mai dificile cu cat pentru a avea tinuta perfecta, acestea au nevoie si de diverse accesorii potrivite culorilor sau stilului ales.
Pentru majoritatea barbatilor alegerea tinutei nu este o problema atat de mare, acestia putand usor combina o pereche de jeans sau pantaloni casual cu o camasa sau o bluza.
Petrecere frumoasa !