Daca vrei sa renunti la profilul tau de google+ iata cum poti face asta:
1. Logeaza-te in contul tau
2. Click pe pictograma din dreapta si alegeti Google+ settings
3. Click pe Account Overview
4. Click pe 'Delete profile and social features – Delete Profile and associated social features'
5. Bifati 'Delete Google+ Content'
6. Bifati 'I understand that deleting the service can’t be undone and data I delete can’t be restored.'
7. Click pe 'Remove Selected Services'
Enjoy !
Se afișează postările cu eticheta dezactivare. Afișați toate postările
Se afișează postările cu eticheta dezactivare. Afișați toate postările
Etichete:
dezactivare,
facebook
Cum dezactivezi contul de facebook
In cazul in care vrei sa renunti la contul tau de facebook iata cum poti face asta:
1. Te loghezi in cont
2. Click pe 'Account settings'
3. Click pe 'Deactivate account' alege o varianta din cele puse la dispozitie apoi click pe butonul 'Deactivate account'.
Enjoy !
1. Te loghezi in cont
2. Click pe 'Account settings'
3. Click pe 'Deactivate account' alege o varianta din cele puse la dispozitie apoi click pe butonul 'Deactivate account'.
Enjoy !
Abonați-vă la:
Postări (Atom)