SITE-URILE PTC (PAID TO CLICK)

SITE-URILE PTC (PAID TO CLICK)
     Probabil multi dintre voi au auzit de aceste site-uri PTC, care te plătesc doar pentru a face click pe anumite reclame. Unii au încercat aceasta metodă, insă s-au lăsat foarte repede, din cauza profitului mic pe care îl încasau, la început.
     De ce credeti că mi-am irosit timpul pentru a scrie acest articol, când puteam face altceva mai distractiv ? Simplu! Pentru că imi pasă de cei care încă mai caută o metodă eficientă de a face bani de acasă, si care nu necesită o investiție preliminară.

DESPRE NEOBUX
     Vă prezint Neobux, cel mai sigur, mai performant si mai corect site PTC (Paid To Click), cea mai simplă metodă de a face bani pe net, doar vizualizând câteva reclame zilnic. Pentru a te convinge că acest site chiar plăteste membrii (fiind, de asemenea printre putinele site-uri PTC care platesc), poti vedea AICI cateva mii de dovezi de plată, postate de către membrii multumiti de acest serviciu.
     Puteti observa acolo chiar si una dintre cele mai mari plăti efectuate către un user, și anume suma de 5004$ (da, cinci mii patru dolari).
     Site-ul plăteste membrii cu 1 cent pentru fiecare reclamă vizualizată pentru 30 secunde. Pe zi sunt afisate maxim 7 reclame, pentru conturile Standard, si dublu pentru cele Golden.

REFERRALII
     Acum poate vă întrebati, oare cum au făcut oamenii aceia atâtia bani, câstigând nu mai mult de 10 centi pe zi? Răspunsul: i-au investit in referrali !
     Ce sunt acesti referrali? Oameni care fac bani pentru tine, ca si niste angajati ai propriei tale firme. De pe urma unui referral câstigati 0.5 centi (Standard) sau 1 cent (Golden), pentru fiecare reclamă vazută de acesta.
     Referralii se pot cumpăra direct din contul tău Neobux, cu banii câstigati de tine din efectuarea click-urilor, sau cu bani transferati din contul PayPal ori AlertPay, iar cei inactivi pot fi reciclati (înlocuiti cu altii activi) oricând, pentru doar 8 centi.

CÂT POT CÂȘTIGA?
     Să dăm un exemplu: Ai dat timp de două luni , zilnic, click pe câte 10 link-uri, deci ai câstigat 60x10=600 cenți , adică 6$. Din acești 6$, 5$ ii poti investi, cumpărând 20 referrali pentru o lună, iar 1$ iti rămâne în cont. Dacă cei 20 referrali vor face zilnic click pe cate 5 reclame, după doar o lună, vei câstiga de pe urma lor o sumă de 5x0.5x20x30=1500 centi, adică 15$ ! (pentru membrii Golden se va dubla aceasta sumă). Deci triplu fată de cât ai investit.
     Nu e rentabil? Dar dacă ai avea 100 referrali, cu o media de 5 click-uri pe zi? 5x0.5x100x30=7500 centi, adică 75$ pe lună! cu doar 100 referrali !

CUM PRIMESC BANII ?
     Neobux este singurul site PTC care plăteste membrii instantaneu, în unul din conturile PayPal, AlertPay sau Netellers. Plata se face atât de repede încât de la cererea de plată până la primirea sumei respective, toate operatiunile au loc în mod automat, astfel încît totul nu durează mai mult de 2-3 secunde.
     Metoda cea mai folosită în România pentru extragerea a banilor din contul Neobux este prin PayPal. Ce reprezintă Paypal? PayPal este un serviciu de plati online, care vă permite să trimiteti si să primiti bani online. Acest serviciu a fost lansat în anul 1998 și a fost cumpărat de Ebay în 2002. PayPal este acceptat în prezent de toate marile magazine și servicii de pe internet (deci puteți face cumpărături online, cu bani direct de acolo). PayPal este ca un cont bancar. Singura diferentă este că printr-un cont Paypal totul se realizează electronic, din fata calculatorului, prin intermediul unei conexiuni la Internet. Folosirea plătilor pe site-uri web, din contul PayPal, reduc la minimum posibilitatea fraudelor în defavoarea utilizatorului.
     Îți poti deschide si tu un cont PayPal, de aici, oricând, gratuit, fără a necesita obligatoriu un card bancar. Pentru persoanele fizice, care nu detin afaceri online, este recomandat un cont de tip Personal.

VREAU SĂ ÎNCEP CHIAR ACUM!
     Ne bucură această veste! Ok, hai să începem! Pentru a crea un cont la Neobux fă click pe bannerul lateral din partea de jos a acestei pagini, sau accesează acest link. Dacă nu ai ajuns direct pe pagina cu câmpurile de îngregistrare, fă click pe "Register now", din coloana galbenă.
     Pentru completarea câmpurilor folosește următoarele date:


Username:Numele de utilizator dorit
Password:Parola dorită
Password confirmation:Aceeasi parolă ca cea de mai sus
Email:Adresa ta de Email
AlertPay/PayPal Email:Adresa de email cu care te-ai înregistrat la PayPal
Birth Year:Anul nasterii
Image Verification:Literele care apar in imagine

     După apăsarea butonului "Continue", vei primi pe adresa de Email introdusă mai sus, un cod, pe care va trebui să-l intruduci in câmpul "Validation code for: [Email]", apoi să introduci în câmpul "Image Verification" literele din imaginea respectivă, si la un final să apeși butonul "Finish registration".
     Atentie! La logarea pe site există un câmp numit "Secondary password", care va trebui lăsat gol, dacă nu s-a activat in prealabil această parolă, din setările contului.

Despre OnBux.Com

Onbux este un site P.T.C. (pay to click) care iti pune zilnic la dispozitie 4 ads-uri garantat pe care sa intri, plus  in fiecare zi alte ads-uri suplimentare. Pentru fiecare ad pe care intri primesti 0.01$. Pentru a face niste bani in plus poti sa-ti aduci si prietenii, pentru fiecare prieten adus  care da click pe ads-uri primesti 0.005$/click.

Exemplu:
Tu dai click pe  5 adsuri pe zi = $0.05
20 referrals dau click pe 5 adsuri pe zi = $0.50
Castigul zilnic = $0.55
Castigul saptamanal= $3.85
Castigul lunar = $15.4
Nu este un castig mare dar daca-l investesti in 50 referali(12.5$) care-s valabili 1 luna acestia iti vor aduce intr-o luna ~30$ care ii reinvestesti iar in 100 referali (25$=100 referali). Acest site face platile instant prin Paypal/AlertPay/Neteller. Minim Payout 2$ si sa ai 60 clickuri date. Calea cea mai usoara, investesti 100$, 80$ = upgrade contul la gold 20$ =100 referali (nu 25$ pentru ca avand gold sunt si cateva facilitati, asta ii una dintre ele).
Daca vrei sa incerci poti incepe de aici.
 

3 comentarii:

Dumitrel spunea...

Mai degraba ma duc la munca pe unde gasesc si ca muncitor necalifiicat decat sa dau clickuri asa in fiecare zi pentru 2 bani care probabil nici nu o sa ii primesti pentru ca toata lumea da tepe pe net.

Mini Tutoriale spunea...

Payment proof-uri exista destule(in curand voi pune si eu) deci nu cred ca sunt chiar toate tepe. Timpul alocat unui astfel de site este de max 10 min/zi(in cazu meu). Banii ce vin din aceste site-uri ii folosesc pentru a alimenta contul de paypal pentru diferite mici gadgeturi de pe ebay.

Dumitrel spunea...

OK! Astept payment proof-urile pe care le vei pune.

Trimiteți un comentariu