laptopuri

Desi tabletele sunt din ce in ce mai cautate laptopurile sunt inca destul de cautate. Este adevarat ca tabletele sunt mai subtiri, mai usoare si mai usor de folosit inca cand vine vorba de lucruri mai serioase tot laptop-ul clasic ramane "baza". 
 Ecranul tactil este foarte intuitiv pentru browsing, citit sau filme dar nimic nu se compara cu o tastatura completa atunci cand aveti de scris texte lungi, programare sau introducerea de comenzi complexe sau combinatii de taste. 
Astfel, chiar si pentru a avea rezultate mai bune la scoala, copii primesc un laptop ieftin pe care sa stea mai usor pe facebook sau sa vada filme intinsi in pat. O fi bine, o fi rau, vedem in fiecare an la bacalaureat. E bine totusi ca producatorii se intrec intre ei sa scoata pe piata multe modele mai rapide, mai frumoase si mai ieftine facand insa alegerea tot mai grea. Noroc cu multitudinea de blog-uri si forum-uri pline de teste, pareri,explicatii si detalii mai mult sau mai putin edificatoare. 
De semenea comerciantii se intrec intre ei cu oferte care mai decare mai tentante pentru laptopuri ieftine. Fie ca este vorba de un laptop clasic fie ca vorbim de noile ultrabookuri exista destule discounturi sau cadouri la achizitionare pentru a face oferta cat mai consistenta.Si cum sezonul cadourilor nu e prea departe, momentul e numai bun pentru a alege un nou laptop la un pret bun si de ce nu impreuna cu cateva accesorii (geanta, mouse sau un router). 
Iar pentru a face alegerea corecta ar fi bine sa tineti cont de cateva aspecte. In primul rand e bine sa va stabiliti clar bugetul, apoi sa stabiliti la ce anume il veti folosi pentru a putea putea alege marimea si greutatea portivita si in functie de acesti factori alegerea celei mai bune configuratii. Dupa ce stabiliti aceste aspete nu ramane decat sa cautati cel mai bun pret sau cea mai vantajoasa oferta. Spor la cumparaturi !