iphone5

Dupa luni de speculatii, poze spion si teste facute in photoshop iata ca a aparut si noul iPhone 5 (sau 6) ’ The biggest thing to happen to iphone since iPhone’.
Dar pe langa 4G(nu este compatibil cu serviciile 4G pe frecventele 800 MHz si 2,6 GHz, dezvoltate in cele mai multe regiuni din vestul Europei, inclusiv Spania, Italia si Franta.), LTE, IOS 6 cu integrarea Facebook si Twitter astfel incat acum Siri poatea posta statusuri sau locatii si ecranul de 4 inch (care de fapt nu e chir cel mai avansat din lume) oare mai are ceva care chiar sa ne impresioneze?
Fanii spun ca da, avand in vedere vanzarile record din ultima perioada insa incepe sa se vada faptul ca ultima varianta de telefon a producatorului nu face decat sa se puna la punct cu ultimele tendinte tehnologice.
Nu mai e ceva iesit din comun sa vedem la un telefon un procesor cu patru nuclee sau un ecran de 4 inch, de aceea producatorii vor fi nevoiti sa vina cu ceva inovatii mai mari pentru a putea acapara o cota de piata cat mai mare.
Faptul ca a renuntat la google maps nu inseamna ca a reinventat cartografierea iar camera cu functia 360 grade era deja prezenta in aplicatii ce puteau fi achizitionate ulterior. A nu se intelege ca nu e un model reusit, ecranul precis, grosimea mica, mutarea jack-ului pentru casti sunt atuuri importante ale noului model insa parca nu mai aduce acel WOW cu care eram obisnuiti la seria iPhone Una peste alta avem totusi un model destul de reusit din partea celor de la Apple insa deja asteptam cu interes urmatoarea generatie 5S sau 6, iar urmatoarele zvonuri nu se lasa deloc asteptate, urmatorul model se pare ca va avea un nou model de display de la Sharp, a carui productie va incepe anul acesta.
Preturile in Romania incep de la 680 euro, puteti vedea actualizari zilnice ale preturilor din magazine pe iphone5pret.com, un comparator online.