Cum treci de passcode la un iPad2

Oricine poate trece de passcode-ul unui iPad2 cu ajutorul unui smartcover.



Interfata iOS pe Android

Interfata iOS poate fi adusa pe Android cu ajutorul unei mici aplicatii gratuite numita Espier Launcher.
Aplicatia reuseste sa copieze destul de bine interfata iOS-ului si este recomandata celor care vor sa testeze UI-ul celor de la Apple.
 Aplicatia poate fi descarcata de aici.


Ce aduce nou IOS 5

Ce aduce nou IOS 5

1 Notification Center
2 Newsstand
3 Integrare Twitter
4 Reminders
5 iMessage
6 Posibilitatea de a face poze apasand volume-up
7 Posibilitatea de a desparti tastatura virtuala in doua



Cosmetice si bijuterii online

Cosmetice... parfumuri, creme, sapunuri. Se vand tot timpul, se cumpara permanent. Sunt cumparate in principal de reprezentantele sexului frumos dar deseori barbatii cauta surse economice de cosmetice pentru a satisface dorintele partenerelor de viata. Pe scurt, vrei nu vrei, mai devreme sau mai tarziu trebuie sa cumperi sau sa iti improspatezi proviziile de produse necesare pentru cosmetica. Toate doamnele si domnisoarele doresc produse cosmetice si parfumuri de calitate dar pe cat se poate cu un raport cat mai bun calitate/pret. Si, bineintels, cumparate online si aduse gratuit de curier la usa.
In acest moment exista doua alternative fezabile, oportune pentru a cumpara produse cosmetice si bijuterii. Ladys ofera posibilitatea de a cumpara cosmetice si parfumuri la preturi foarte bune, produse de cosmetica realizate dupa retete frantuzesti. Parfumuri de durata, persistente, cu esente realizate in laboratoare din Franta.
Ladys editeaza lunar un catalog cu 150 de pagini cu o gama larga de produse de ingrijire, de machiaj, parfumuri, creme si produse pentru cosmetica.

A doua optiune pentru produse cosmetice dar mai ales pentru bijuterii este Cristian Lay. O oferta de peste 2000 de produse de orfevrarie, parfumuri si produse cosmetice, ceasuri si pixuri. Cunoscuta firma spaniola este pe putin timp prezenta si pe piata roaneasca cu produsele deja cunoscute in Europa. Un catalog general editat la o perioada de 4 luni si un catalog lunar Cristian Lay ce contine reduceri, discounturi si oferte speciale pentru cosmetice si bijuterii. cataloagele sunt publicate in liba romana si comenzile online sunt trimise direct din spania pentru Cristian Lay Romania.

Ce aduce nou Iphone 4S

Ce aduce nou Iphone 4S?
1. Camera de 8MP
2. IOS5
3. Inregistrare video HD 1080
4. ICloud
5. Procesor dual core
6. Siri

Sursa