Cadouri, cadouri...

A inceput luna cadourilor sau mai degraba luna nebuniei cadourilor. Fie pentru sefi, prieteni sau rude cu totii avem de luat cadouri mai mici sau mai mari cu ocazia sarbatorilor. Deasemenea suntem foarte incantati atunci cand primim ceva cat de mic si mai ales cand acel cadou se si potriveste.

Toata lumea umbla innebunita printre raioanele marilor magazine in cautarea cadoului perfect, insa nici magazinele virtuale nu se plang de vanzari prea slabe in aceasta perioada fiind foarte comod sa cauti, sa alegi si sa comanzi un cadou din fata calculatorului.

Majoritatea site-urilor au acum foarte multe reclame fie cu ceasuri barbatesti sau de dama fie cu alte accesorii ce s-ar putea oferi usor sub forma de cadou. Insa pentru articole de imbracaminte sau incaltaminte ar fi de preferat alegerea lor din magazinele traditionale pentru a putea alege corect marimea si pentru a vedea mai bine „cum se aseaza”. E mai greu sa returnezi de exemplu o pereche de ghete barbati comandata de pe un magazin online dupa ce constati ca acestea nu au numarul corect sau modelul nu este chiar bine ales dupa conformatia piciorului .
Deci desi timpul e scurt mare grija de unde si ce alegeti ca si cadou pentru persoanele dragi.