Pregatirea pentru vacanta

Inca nu a venit zapada insa ar fi bine sa incepi sa te pregatesti pentru zilele cand totul in jur va fi alb. Inainte sa pleci in vacanta e bine sa verifici daca esti pregatit, astfel daca esti un impatimit al sporturilor de iarna ar fi bine bine sa ai la tine  echipament ski si nu sa oftezi dupa el cand ai ajuns la destinatie.

Deasemenea avand in vedere temperaturile scazute, nu uita de cizme calduroase. Cele mai calduroase haine pe timp de iarna sunt cele de lana sau jachete gen fleece, acestea pastreaza un strat de aer in jurul corpului formand astfel o bariera care ne protejeaza de aerul rece de afara, deci ar fi bine sa iei in calcul si acest aspect inainte sa iti faci bagajul.

Daca ai de gand sa pleci la un drum mai lung, poti avea surpriza sa ramai inzapezit sau blocat o perioada mai lunga de timp deci ar fi bine sa fi precatit cu ceva de mancare, lichide si eventual un laptop(din multitudinea de oferte prezente gasesti usor laptopuri ieftine in aceasta perioada) care sa te ajute cat astepti deblocarea drumului. Tot inainte sa pleci la drum trebuie sa ai masina pregatita cu cauciucuri de iarna, o lopatica, razuitoare pentru geamuri, lichid de parbriz de iarna, lanturi antiderapante si cat mai multa benzina in rezervor.

Vacanta placuta !