Ponturi pentru IPAD 2

1. Utilizaţi comutatorul de pe margine: puteţi folosi acel mic buton fie pentru a activa sau dezactiva alertele audio (acest lucru nu afectează playback-ul video/audio), fie pentru a bloca orientare ecranului pe portret sau peisaj. Puteţi seta ce funcţie doriţi să o aibă comutatorul, intrând în Configurări, General.


2.Multitasking în iOS: prin apăsarea rapidă de două ori a butonului Home, se va afişa o listă cu aplicaţiile care rulează în continuare. Cu o simplă mişcare a degetului pe bara de multitasking în stânga sau dreapta, puteţi avea acces rapid la butoanele de control audio/video, la o scurtătură spre aplicaţia iTunes sau la controalele de volum.

3.Măriţi viteza de scriere a mesajelor: pentru a nu căuta să puneţi punct de fiecare dată după o propozitie, puteţi apăsa rapid de două ori space.

4.Securizaţi-vă salvarea datelor: puteţi să criptaţi datele salvate de pe iPad în iTunes. În programul iTunes, selectaţi Rezumat (Summary) şi bifaţi Encrypt iPad backup din rubrica Opţiuni.

5.Împiedicaţi sincornizarea automată: dacă vreţi să conectaţi tableta la computer fără a mai face sincronizare ţineţi apăsată tasta Shift în iTunes când conectaţi cablul la iPad. Alternativ, mai puteţi întrerupe sincronizarea în condiţii de siguranţă, prin glisarea butonului de deblocare.

6.Activaţi/dezactivaţi datele roaming: pentru iPad-urile cu conexiune 3G se poate activa sau dezactiva funcţia de date roaming cu ajutorul butonului din Configurări, Date Celulare.

7.Setaţi iPad-ul să şteargă automat datele: în cazul unui furt puteţi seta iPad-ul să şteargă toate datele şi informaţiile după introducerea nereuşită a parolei de 10 ori, cu opţiunea Ştergeţi Date din Configurări, General, Cod Blocare.

8.Trimiteţi E-mail cu fotografii: cel mai simplu mod de a trimite un e-mail de pe iPad este să deschideţi aplicaţia Cameră, selectaţi o poză, apăsaţi butonul din colţul din dreapta sus şi alegeţi Email Photo pentru a trimite.

9.Schimbaţi semnătura de la e-mail: puteţi face asta din Configurări, Mail-Contacte-Calendare, Semnătură.
Sursa