Actualizare aplicatii Nokia

Noi aplicaţii pentru telefoanele Nokia se lansează în mod regulat, reţineţi însă că nu toate ţările şi operatorii acceptă cea mai recentă versiune. Pentru a afla ce versiuni software sunt disponibile pentru telefon, urmaţi paşii de mai jos. 

Aflaţi numărul versiunii telefonului şi începeţi actualizarea

Pasul 1 Pasul 1
Începeţi prin a introduce acest cod utilizând tastatura aparatului Nokia
*#0000#
Reţineţi: Este posibil ca acest cod să nu funcţioneze pe toate telefoanele. Pentru instrucţiuni detaliate privind găsirea versiunii software din aparatul Dvs., consultaţi ghidul de utilizare.
Pasul 2
Dacă puteţi selecta Opţiuni, puteţi utiliza funcţia Verificare actualizări imediat şi puteţi efectua actualizarea utilizând doar telefonul Dvs. Nu este necesar să urmaţi paşii rămaşi.
În caz contrar, ecranul va indica numărul versiunii software curente (de exemplu, V 12.3.456). Notaţi-o, deoarece veţi avea nevoie de aceasta pentru a finaliza următorul pas.
Pasul 3 Pasul 3
Pentru a afla care este cea mai recentă versiune software disponibilă pentru telefon, aveţi nevoie de codul de produs al telefonului. Codul este imprimat pe eticheta albă de sub acumulator (de exemplu, CODE: 0520001).

Introduceti codul aici