Jailbreak Greenpois0n R5

TUTORIAL jailbreak Greenpois0n R5!

Jailbreak-ul facut cu Greenpois0n R5 pentru windows e usor de facut. Totusi cateva lamuriri inainte da arhi-cunoscutii pasi :)
- puteti face jailbreak la 3GS indiferent de bootrom si 4 pentru firmware 4.2.1, pentru versiunile mai vechi de OS si iPhone 3G folositi redsn0w
- aceasta varianta de Greenpois0n R5 face jailbreak UNTETHERED
- aceasta varianta de Greenpois0n R5 NU ACTIVEAZA telefoanele, deci daca nu aveti cartela operatorului pe care va este codat telefonul va recomand sa ramaneti unde sunteti acum. Alternativ acest lucru poate fi rezolvat prin: puneti firmware 4.2.1 pe telefon, folositi redsn0w 0.9.6b8 ca sa faceti jailbreak (in timpul asta vi se va activa telefonul, ceea ce urmariti) apoi aplicati acest jailbreak cu Greenpois0n R5 peste redsn0w pentru a avea jailbreak untethered, nu veti avea nici o problema.
- daca aveti telefonul codat pe retea straina si doriti sa treceti la fw 4.2.1 si sa faceti jb cu greenpois0n r5 atunci va recomand ca inainte sa faceti restore la 4.2.1 sa porniti TSS Server din programul Tiny Umbrella pentru a va pastra baseband-ul decodabil

Pasi:

1. Download-ati versiunea de windows a Greenpois0n R5 de aici: download

2. Instalati firmware 4.2.1 pe telefonul vostru (aveti grija cei cu telefoanele codate...cititi mai sus) daca il aveti deja instalat si aveti jb cu redsn0w 0.9.6 tethered atunci mergeti mai departe fara probleme.

3. Conectati telefonul la PC si inchideti iTunes daca se deschide, apoi porniti Greenpois0n R5


4. Dupa cum vedeti programul asteapta sa introduceti telefonul in DFU mode. Vizionati AICI cum se introduce telefonul in DFU mode sau apasati butonul din program "Prepare to Jialbreak (DFU)" si urmati instructiunile.

5. Dupa ce telefonul va intra in DFU mode in Greenpois0n R5 va aparea un buton "Jailbreak", apasati pe el.

6. Programul va face jailbreak la telefon dupa care acesta se va restarta si va intra in meniu unde veti gasi instalata o aplicatie numita "Loader"


7. Porniti acea aplicatie si instalati Cydia din aceasta.
Va recomand sa mai asteptati pana pe seara sau maine pt ca e foarte posibil ca aplicatia Loader sa nu functioneze corect din cauza ca foarte foarte multa lume incearca acum sa faca jailbreak si folosesc acea aplicatie ce nu face fata sa primeasca datele pt Cydia de pe server.

8. Dupa instalarea Cydia aveti un terminal pe ultimul firmware 4.2.1 jailbreak-uit untethered.

9. Ati terminat.

Sursa