Cum sa faci overclock unui iPhone 3G

A face overclock unui telefon inseamna a-i mari frecventa de lucru a procesorului, o procedura riscanta care ar putea duce la stricarea telefonului vostru. Nu urmati pasii decat daca sunteti siguri ca stiti ce faceti! Daca urmati acesti pasi o faceti pe propria raspundere!

Puteti face overclock doar unui iPhone 3G jailbroken pe firmware 3.1.3/4.0/4.0.1.
Inainte de a incepe ar fi bine sa aveti un back-up al telefonului.

Pasul 1

Descarcati arhiva cu fisierele necesare de AICI.

Pasul 2

Conectati-va in telefon cu ifanbox si navigati catre System/ Library/SystemConfiguration/PowerManagement.bundle. Salvati fisierul com.apple.SystemPowerProfileDefaults.plist in calculator apoi stergeti-l din telefon. Copiati in telefon fisierul com.apple.SystemPowerProfileDefaults.plist modificat din arhiva descarcata. Aveti grija sa se potriveasca cu firmware-ul pe care il aveti, apoi resetati telefonul.

Pasul 3

Dupa ce reporneste telefonul reconectati-va la el si navigati catre System / Library / LaunchDaemons unde veti copia fisierul com.apple.dynamic_pager.plist din arhiva descarcata, apoi resetati telefonul.

Dupa al doilea reset ar trebui sa veti un iPhone 3G overclocked la 600 Mhz. Nu stiu cu ce aplicatie puteti verifica daca s-a facut intr-adevar overclock-ul pentru ca in general aplicatiile afiseaza gresit frecventa, totusi ar trebui sa va dati seama dupa felul in care se misca telefonul daca procesul a avut succes sau nu.
Aveti grija sa nu va jucati prea mult cu el overclocked pentru a nu avea surprize neplacute.