Diverse logan

Diverse

In legatura cu stergatoarele: daca vrei o stergere a parbrizului mai buna ti-as recomanda sa schimbi lamele. Dar oricum raman bratele, ele fiind de fapt problema principala in buna stergere a parbrizului. Ca sa acoperi tot parbrizul ( cel putin in campul tau vizual, caci asta e primordial) le poti lua cu diferente de marimi. Adica stg mai mare decat dr ( ma refer la lame).
Presiunea pneurilor sa fie cea recomandata pe usa. Si nu trebuie marita cand se transporta ceva, pentru ca se strica amortizoarele.
Blocarea automata a deschiderilor mobile in rulaj si martorul luminos de alerta de nepurtare a centurii de securitate la ambition nu sunt activate. Martorul pentru centura pentru Romania nu e functional.Blocarea automata a usilor la pornirea de pe loc se poate activa cu ajutorul unui laptop si a unei interfete de diagnosticare.

Pentru a pune husa pe bancheta spate trebuie sa bagi mana intre sezut si spatar in lateral (adica sper exteriorul masinii) si sa tragi in sus.Sezutul va ramane prins doar in fata si se poate da jos de asemenea ridicand in sus.Spatarul are in partea de jos doua suruburi pe care le desfaci cu o cheie de 15 si ridici la fel in sus.La montare faci in ordine inversa.
Spalatoare la far se pot pune, iar la luneta nu.
La alarma din UCH se poate pune senzor de perimetru. Mergi si intreaba la o firma care monteaza alarme.
Centuri bazin cu reglare manuala pe bancheta din spate, se pot eventual pune.
Geamurile spate e normal sa nu se deschida de tot.
Daca ai AC, pompa directiei este electrica si are rezervorul de ulei hidraulic sub farul stang(in fata bateriei, dar mai jos). Nu prea ai cum sa verifici...
Normal ca nu exista incalzire in scaune, ca doar avem climat temperat...